Signaturhagen – En ny måte å bo på

Et helt nytt boligkonsept for voksne folk som vil ha maksimalt ut av livet. Stilige leiligheter, fantastiske fellesarealer og et bomiljø hvor naboskap blir til vennskap. I Signaturhagen har du friheten til å leve livet slik du ønsker, bruk tiden din på noe morsomt, alene eller sammen med andre.

Barna har kanskje nettopp flyttet ut? Begynner du å bli lei av vedlikehold og snømåking? Vil du heller bruke tiden din på trening, reising og dyrking av egne interesser? Frister det med en splitter ny leilighet? Da er Signaturhagen kanskje noe for deg.

Er du vant til enebolig med mange soverom og stor spisestue? Overgangen fra hus til leilighet virker kanskje stor? I Signaturhagen har vi forsøkt å gjøre overgangen mindre brå. Reserver gjesteleiligheten når du har besøk. Bruk selskapslokalet når du skal invitere venner og familie på fest eller middag.

I den tropiske hagen er det sommer hele året. Nyt en god bok i hagen, under et palmetre – mens regnet pisker på vindusruta. Kos deg med en kopp kaffe og dagens aviser. Se Champions League på storskjerm i loungen sammen med venner og naboer. Få en pangstart på dagen med en økt i treningsrommet før jobb.

Unn deg litt luksus i hverdagen
Tilbud andre kan se langt etter:

Tropisk hage   •   Trimrom   •   Hobbyrom   •   Gjesteleilighet   •   Lounge/selskapslokale

Pentanquebane for naboturneringer
Lounge/selskapslokale
Treningsmuligheter
Hobbyrom

«Skogluft-effekten»
Planters betyning i et bomiljø

Vi mennesker er skapt for å være ute, men vi tilbringer hele 80% av tiden vår innendørs. Forskning viser at gevinsten ved en tur i skogen er over straks vi er tilbake innendørs. I den tropiske hagen vil en kunne oppnå mer varig effekt ved å bo og leve i et grønt miljø til alle døgnets tider. Gründer av BioOffice Jørn Viumdal har skrevet boken “Skogluft-effekten” om hvordan effekt planter har på mennesker innendørs.

Se video

Tropiske vekster i vinterhagen

Grønne vekster skaper et unikt bomiljø

Vinterhagen i hjertet av fellesskapet

GOBBs formål er å bygge boliger for medlemmer, uansett alder og livssituasjon. Derfor ønsker vi å tilrettelegge for boligformer som favner bredt i vår medlemsmasse. Vi har lansert leie-før-eie for de unge, nå har vi inngått samarbeid med Signaturhagen med et konsept for de voksne. Dette konseptet tilrettelegger spesielt for gode bomiljøer med gode møteplasser som stimulerer til sosial omgang mellom beboerne. Sammen med Signaturhagen ser vi nå etter aktuelle prosjekter og tomter der vi kan realisere dette konseptet slik at «innlendinger» også kan nyte en tropisk hage hele året helt uavhengig av vær og vind.

– Tom Søgård, Administrerende direktør i Gjøvik og Omegn Boligbyggelag

Tom Søgård
Bli medlem i GOBB

Nyhetsbrev

Fyll ut skjemaet under, så vi holder deg oppdatert!

personvernregler

Eiendom søkes

 

Signaturhagen er et selskap i utvikling og vi søker alltid etter nye eiendommer hvor vi kan videreføre vårt konsept. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som besitter en eiendom du tror kan passe til våre ønsker. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Ole Petter Hobbesland

Akkvisisjonssjef

906 39 929

olepetter@signaturhagen.no