Stilte spørsmål

Vi synes det er viktig å gi kundene våre svar på det dem måtte lure på. Har du et spørsmål eller kanskje et godt tips som andre også kan ha nytte av? Del det gjerne!

Kontakt oss
Hvordan er klimaet i vinterhagen?

Klimaet i den tropiske hagen vil bli tilpasset plantene som skal vokse der. Plantenes naturlige biotop er med variert temperatur gjennom året, og dette vil også gjelde for klimaet i Signaturhagen. Sommeren vil være naturlig varm og i den kalde årstiden vil temperaturen ligge på ca. 17-20 grader. For å simulere plantenes naturlige livssyklus vil temperaturen senkes i en tre ukers periode i løpet av vinteren, noe som vil gjøre at plantene forbereder seg på en ny vekstsesong.

Hvordan driftes vinterhagen?

Driften av hagen er bekymringsfri med datastyrt klimaanlegg, automatisk dryppvanneanlegg og profesjonelle gartnertjenester. Samlet vil dette gi hagen en behagelig temperatur, et godt og sunt klima, og kostnadseffektiv drift av hagen.

Hvordan er eierskapet til boligene og fellesarealene?

Boligene seksjoneres som tradisjonelle selveierleiligheter. Fellesarealene seksjoneres og overtas av sameiet ved overlevering.

Hva er Signaturhagens trivselsgruppe?

For å bidra til et hyggelig og sosialt naboskap og samtidig sørge for at fellesarealene benyttes på en god måte vil det bli etablert egen trivselsgruppe i Signaturhagen. Trivselsgruppens formål vil være nettopp å være initiativtaker for et variert utvalg av fellesaktiviteter og arrangementer for å fremme økt trivsel i Signaturhagen. Utbygger ønsker å være en aktiv hjelper for å få trivselsgruppen i gang på en god måte, men hvor målet samtidig er at gruppen skal være selvgående.

Hvordan reservere gjesteleiligheten?

Ønsket bruk av gjesteleiligheten meldes trivselsgruppa som styrer bruken av denne.

Hvor høye er felleskostnadene for drift av fellesarealer?

Felleskostnadene for våre prosjekter vil variere men er ikke vesentlig dyrere enn andre boligprosjekter pr. kvm.

Finnes det eksempler på gjennomførte prosjekter?

Vårt første prosjekt stod ferdig i mars 2020 i Færder kommune.

Les mer her
Hvor kommer det flere Signaturhagen prosjekter?

Vi jobber stadig med nye tomtekjøp for etablering. Tips oss gjerne med tomter i ditt nærområde til olepetter@signaturhagen.no eller ring oss på telefon.