signaturhagen-portal

Eie eller leie – valget er ditt

Populære leiligheter med mange muligheter.

For de aller fleste av oss er valget av ny bolig blant de viktigste vi tar. Livet er uforutsigbart og livssituasjonen kan noen ganger endre seg på en måte man ikke har planlagt. Det som er et riktig valg i dag, kan vise seg å passe mindre bra i løpet av noen få år. I Signaturhagen har du derfor mulighet til å leie leilighet i utvalgte prosjekt med samme bofordeler som ved kjøp!

Alternativ finansieringsform

Frigjør
egenkapital 

Forkjøpsrett
på leiligheten

Samme bofordeler
som ved kjøp

Modellen er utformet som en alternativ og fleksibel finansieringsform for deg som ønsker et langsiktig sted å bo, men som av ulike årsaker ikke ønsker å eie på nåværende tidspunkt.

En av de største fordelene ved å leie din neste bolig, er at du får frigjort egenkapital. Ved salg av din nåværende bolig kan den frigjorte kapitalen brukes på reiser, opplevelser og andre gleder i en fase av livet der mange har mer tid til seg selv enn det de har hatt tidligere.

Som leier inngår du en leieavtale med kjøpsrett som kan benyttes en gang pr år. Dette er selvfølgelig ingen plikt å kjøpe leiligheten, men en mulighet du har gjennom å leie av oss.

Leie tilbys kun for dem som har behov for en primærbolig og fremleie vil ikke være tillatt.

Ønsker du å vite mer om leiemuligheter i våre prosjekter? Slå gjerne på tråden.


Ledige utleieboliger:


Logo

LEILIGHETER TIL LEIE

Lei en av våre lekre leiligheter med tilgang på tropisk hage, treningsrom, lounge, hobbyrom og mer – en unik mulighet!
 

  
 

Prosjekter med leiemuligheter