signaturhagen-portal

Informasjonskveld for Signaturhagen Bakkestranda!


Torsdag 15. februar kl 18.00-20.00 inviterer vi i Signaturhagen til en innholdsrik informasjonskveld. Boligprosjektet på Bakkestranda er i full planlegging og vi vil gjerne høre mer om hvordan akkurat du har lyst til å bo.

Velkommen til en hyggelig kveld hvor vi forteller om Signaturhagens spennende bokonsept, og gir status for prosjektet på Bakkestranda.

Vi ønsker svært gjerne innspill fra deg som vurderer en leilighet, og åpner for små og store spørsmål. Sammen skaper vi det beste grunnlaget for det aller beste stedet å bo. 

Både Signaturhagens team og meglerne vil være til stede - og det blir enkel servering.

Signaturen på et godt hjem

Vi i Signaturhagen har alltid et mål om å skape gode stedstilpassede boligprosjekter, og sosial bærekraft er vårt grunnleggende prinsipp. Fordi vi tror signaturen på et godt hjem er en bolig som gir deg økt livskvalitet: Grønt, sosialt og menneskelig – et hjem der livet byr på mer.

Vil du høre mer om oss og det spennende prosjektet på Bakkestranda? Da er det lurt å melde seg på nå.

Vi gleder oss til å se deg.

Dato: Torsdag 15. februar
Tid: kl 18.00 – 20.00
Sted: Oscars gate 40, 3725 Skien (Skien Grane klubbhus)

Ønsker du å delta på infomøtet?
Meld deg på her.

Kommentar

Vi i Signaturhagen Bolig AS er boligutviklere som bygger moderne leiligheter med fokus på attraktive fellesrom hvor det sosiale skapes. Den helårige grønne hagen er hjerte i alle våre prosjekter. Vår visjon er å bygge stedstilpassede prosjekter med sosial bærekraft som et grunnleggende prinsipp. Vi utvikler stadig nye prosjekter over hele landet og vil veldig gjerne høre om muligheter på din jord.

Kontakt megler

Bli bedre kjent med oss og konseptet vårt her