signaturhagen-portal
Signaturhagen Portal

SIGNATURHAGEN BAKKESTRANDA

Lev livet i godt naboskap i Signaturhagen Bakkestranda!


Med cirka 60 meter til Skiens perle Bakkestranda og på et av områdets mest solrike plasser, har du nå mulighet til å bosette deg i et av våre Signaturprosjekt. Leilighetskomplekset får unike fellesarealer som skaper naboskapet og friheten med blant annet lun tropisk hage med sommer hele året, lounge/selskapslokale, fullt utstyrt treningsrom, hobbyrom og gjesteleilighet. 

Her kan du nyte livet med varierte muligheter for å dyrke egne interesser.

Estimert status for prosjektet

 • Planlegging
  2021
 • Salgstart

  Høst 2024

 • Byggestart

  Vår 2025

 • Innflytting

  Høst 2026

På Bakken planlegger vi nå for utvikling av et stedstilpasset boligprosjekt med attraktive leiligheter bygget rundt en tropisk vinterhage. Vi jobber mot salgsstart for de første boligene vår 2024. Registrer din interesse, så holder vi deg oppdatert om videre utvikling og fremdrift.


Alt du trenger en spasertur unna

Om du er godt kjent i området, er tomta kjent som tidligere Skiens Såpefabrikk. Beliggenheten kunne ikke vært bedre - og midt i det sjarmerende og svært populære boligområdet Bakken kan du nyte lyden av måkeskrik. Boligområdet består av både nyere og eldre verneverdig bebyggelse uten gjennomgangstrafikk. En rask sykkeltur på ca 4 min til sentrum med alle dets fasiliteter gjør også denne plassen svært sentral. For ikke å glemme gangavstand til Ibsenhuset, kino og teater.

Vårt konsept med tropisk hage og samhold

Her fokuseres det på det trivelige naboskapet og friheten som voksen. Leilighetskomplekset bygges med fellesareal som trivelig tropisk hage, lounge, treningsrom, hobbyrom og gjesteleilighet. 

Kommer du fra enebolig og ønsker en enklere hverdag med unike fasiliteter? Begynner du kanskje å bli lei vedlikehold og snømåking? Tidsklemma kan være en utfordring? –Her har du muligheten for et sosialt og aktivt liv i umiddelbar nærhet til ditt eget hjem.

Tropisk
helårshage

Dedikert
gartner

Selskapslokale/
lounge

Treningsrom
med utstyr

Lær mer om hvordan vi utvikler våre prosjekter


vimeo_video_preview

Godt naboskap og supre fasiliteter

Om du er vant til enebolig med mange soverom og stor spisestue kan overgangen fra hus til leilighet kanskje virke stor. I Signaturhagen har vi forsøkt å gjøre overgangen mindre brå. Reserver gjesteleiligheten når du får besøk. Bruk selskapslokalet når du skal invitere venner og familie på fest eller middag.

I den tropiske hagen er det sommer hele året. Nyt en god bok i hagen, under et palmetre – mens regnet pisker på vindusruta. Kos deg med en kopp kaffe og dagens aviser. Se Champions League på storskjerm i loungen sammen med venner og naboer. Få en pangstart på dagen med en økt i treningsrommet før jobb. Valget er ditt.

Gjesteleilighet
for besøkende

Aktivitetsgruppe

Uteplass

Felles
hobbyrom

Tett på både by og natur

Er du glad i å spise ute, gjerne på trivelige steder med god atmosfære og deilig mat, finner du blant annet Strøm Mat & Bar, La bodega og Jacob & Gabriel i hjertet av Skien. Eller hva med Lykke Kafé? – «Bare en kopp unna»!

Sommer som vinter er det flere rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet. Noen vil kanskje sette pers rundt Hjellevannet, mens andre vil nyte en kajakktur fra Skien til Flåbygd på den flotte Telemarkskanalen. Kanalen som byr på mange fine øyeblikk med vakker natur og gamle bygninger.

Idylliske Bakkestranda

Bakkestranda ligger idyllisk og sentrumsnært til med stor gresslette med tilhørende sandstrand. Området er pent opparbeidet med lekeapparater, fine grill- og piknikmuligheter, benker og bord.

Fra Bakken til Falkum strekker det seg en grønn lunge ved navn Lundedalen. Langs turstien er det opparbeidet flere muligheter for aktiviteter som sandvolleyball, basket, treningspavilionger, hinderløype og golf. Skulle du ønske å trekke ut dine petanqueferdigheter fra vinterhagen, er det også en petanquebane langs turstien. Om vinteren kjøres det opp skiløyper gjennom hele Lundedalen.

Flere trivelige kulturstier er også verdt å nevne som kulturstien rundt Hjellevannet, Skottfosstien kultursti i bydelen Skotfoss og Århus kultursti langs et rikt jordbruksområde og kulturlandskap med mye historie.

Meld interesse for prosjektet
 

Flere prosjekter