signaturhagen-portal
Signaturhagen Portal

SIGNATURHAGEN BAKKESTRANDA

Lev livet i godt naboskap i Signaturhagen Bakkestranda!


Med cirka 60 meter til Skiens perle Bakkestranda og på et av områdets mest solrike plasser, har du nå mulighet til å bosette deg i et av våre Signaturprosjekt. Leilighetskomplekset får unike fellesrom som skaper naboskapet og friheten med helårig vinterhage, lounge/selskapslokale, fullt utstyrt treningsrom, hobbyrom og gjesteleilighet. 

Her kan du nyte livet med varierte muligheter for å dyrke egne interesser.

Estimert status for prosjektet

 • Planlegging

  2023

 • Salgstart

  Sommer 2025

 • Byggestart

  Vinter 2026

 • Innflytting

  Vinter 2028

På Bakken utvikler vi et stedstilpasset boligprosjekt med attraktive leiligheter bygget rundt en helårig vinterhage. Vi jobber mot salgsstart for de første boligene sommer 2025. Registrer din interesse, så holder vi deg oppdatert om videre utvikling og fremdrift.


Alt du trenger en spasertur unna

Om du er godt kjent i området, er tomta kjent som tidligere Skiens Såpefabrikk. Beliggenheten kunne ikke vært bedre - og midt i det sjarmerende og svært populære boligområdet Bakken kan du nyte lyden av måkeskrik. Boligområdet består av både nyere og eldre verneverdig bebyggelse uten gjennomgangstrafikk. En rask sykkeltur på ca 4 min til sentrum med alle dets fasiliteter gjør også denne plassen svært sentral. For ikke å glemme gangavstand til Ibsenhuset, kino og teater.

Vårt konsept med helårig vinterhage og samhold

Her fokuseres det på det trivelige naboskapet med unike fellesrom og delikate leiligheter. Leilighetskomplekset bygges med fellesrom som en vakker helårig vinterhage, lounge, treningsrom, hobbyrom og gjesteleilighet. 

Kommer du fra enebolig og ønsker en enklere hverdag med unike fasiliteter? Begynner du kanskje å bli lei vedlikehold og snømåking? Tidsklemma kan være en utfordring? –Her har du muligheten for et sosialt og aktivt liv i umiddelbar nærhet til ditt eget hjem.

Helårig

Vinterhage

Dedikert
gartner

Lounge/

selskapslokale

Treningsrom

Lær mer om hvordan vi utvikler våre prosjekter


vimeo_video_preview

Godt naboskap og supre fasiliteter

Om du er vant til enebolig med mange soverom og stor spisestue kan overgangen fra hus til leilighet kanskje virke stor. I Signaturhagen har vi forsøkt å gjøre overgangen mindre brå. Reserver gjesteleiligheten når du får besøk. Bruk selskapslokalet når du skal invitere venner og familie på fest eller middag. Hva med Champions League på storskjerm i loungen sammen med venner og naboer? Få en pangstart på dagen med en økt i treningsrommet før jobb. Valget er ditt.

Gjesteleilighet
for besøkende

Interessegrupper

Uteplass

Felles
hobbyrom

Tett på både by og natur

Er du glad i å spise ute, gjerne på trivelige steder med god atmosfære og deilig mat, finner du blant annet Strøm Mat & Bar, La bodega og Jacob & Gabriel i hjertet av Skien. Eller hva med Lykke Kafé? – «Bare en kopp unna»!

Sommer som vinter er det flere rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet. Noen vil kanskje sette pers rundt Hjellevannet, mens andre vil nyte en kajakktur fra Skien til Flåbygd på den flotte Telemarkskanalen. Kanalen som byr på mange fine øyeblikk med vakker natur og gamle bygninger.

Idylliske Bakkestranda

Bakkestranda ligger idyllisk og sentrumsnært til med stor gresslette med tilhørende sandstrand. Området er pent opparbeidet med lekeapparater, fine grill- og piknikmuligheter, benker og bord.

Fra Bakken til Falkum strekker det seg en grønn lunge ved navn Lundedalen. Langs turstien er det opparbeidet flere muligheter for aktiviteter som sandvolleyball, basket, treningspavilionger, hinderløype og golf. Skulle du ønske å trekke ut dine petanqueferdigheter fra vinterhagen, er det også en petanquebane langs turstien. Om vinteren kjøres det opp skiløyper gjennom hele Lundedalen.

Flere trivelige kulturstier er også verdt å nevne som kulturstien rundt Hjellevannet, Skottfosstien kultursti i bydelen Skotfoss og Århus kultursti langs et rikt jordbruksområde og kulturlandskap med mye historie.

Kontakt megler

Meld interesse for prosjektet
 

Flere prosjekter