signaturhagen-portal
Signaturhagen Portal

SIGNATURHAGEN SON

Unikt boligkonsept med unik beliggenhet

Signaturhagen Son blir et helt nytt boligkonsept med idyllisk beliggenhet ved Sonkilen Båthavn på Ørajordet i Elveveien i Son.

På denne kystperlen får du en hverdag omgitt av båt- og badeliv, skog og harmonisk småbylykke. Du har nærheten til elva og kort vei til golfbane. Både Son sentrum og flotte turmuligheter ligger rett utenfor døren. Den korte avstanden til sentrum sørger for at du har butikker, restauranter, helse- og servicefunksjoner bare noen minutter unna.

Son ligger i Vestby kommune, bare 50 kilometer syd for Oslo. Toget tar deg til sentrum i hovedstaden på bare 40 minutter.

Hvor er vi i løypa?

  • Regulering

  • Salgsstart 

  • Byggestart

  • Overtakelse

30 min

Til Ski

15 min

Til Moss

40 min

Til Oslo S

Dette skal vi skape i Son:

På Ørajordet ønsker vi å utvikle et godt nabolag bestående av Signaturhagen leilighetskompleks i kombinasjon med småhusbebyggelse. Vi retter oss  derfor mot en bred målgruppe som omfatter både eldre og barnefamilier. Mange ønsker å bo i et sosialt og trygt fellesskap og gjerne i en alternativ boform. Konseptet vårt er tuftet på sosial bærekraft og delingsøkonomi med fellesarealer for folkeliv og samskaping. Vi har blitt møtt med stor interesse helt fra start. Det er tydelig at vi dekker et behov, og vi opplever at folk viser vilje til å flytte fra andre steder for å bo her.

Helårshage
/ Vinterhage

Gartnertjeneste
/ Rengjøringtjeneste

Selskapslokale
/ Gjesteleilighet

Treningsrom
/ Hobbyrom

Fordeler ved å
kjøpe nytt

Det er noe helt spesielt med opplevelsen av å kjøpe ny bolig. Ingen har bodd her før deg og du starter med blanke ark.

Fordelene er mange, alt er nytt og tidsriktig og du kan flytte rett inn uten å tenke oppussing. Det vil være minimalt med vedlikehold framover slik at fritiden kan benyttes til det du liker aller best. Du slipper også snømåking på vinteren, og kan kjøre rett inn i oppvarmet garasjeanlegg.

Når du kjøper en ny bolig oppnår du også lave omkostninger. Du betaler kun 2,5 % av tomteverdien i dokumentavgift, ikke av hele kjøpesummen, som du gjør når du kjøper en brukt selveierbolig.

– Lær mer om hvordan vi utvikler våre prosjekter


vimeo_video_preview

Et aktivt liv i et sosialt fellesskap

Meld interesse for prosjektet
 

Flere prosjekter